25 jaar solocarrière. Dat moet gevierd worden! Ter ere van dat bijzondere jubileum bracht wereldster Robbie Williams eerder deze maand zijn nieuwe album ‘XXV’ uit. Het album steeg regelrecht naar de top in de UK charts en daarmee heeft Robbie zowaar een record verbroken. Hij is met 14 nummer 1-albums nu de soloartiest met de meeste nummer 1-albums in het Verenigd Koninkrijk ooit en neemt daarmee de troon over van Elvis Presley. Deze prestatie alleen al toont aan tot welk kaliber deze artiest behoort.

Bovendien kent Robbie Williams als geen ander de juiste componenten van een uitstekend concert. Hij is een top entertainer. Een sterk zanger gezegend met bakken uitstraling, een berg onsterfelijke hits, gevoel voor show en een gezonde dosis humor. Het levert keer op keer geweldige concerten op. Het is dan ook meer dan heuglijk nieuws dat de album release nu gevolgd wordt door een Europees luik van de ‘XXV Tour’. De feestelijke tournee houdt op donderdag 26 januari halt in het Sportpaleis. Verwacht je aan een avond vol hits en favorieten uit een kwarteeuw solocarrière.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 10u via livenation.be aan €134,90 - €109,14 - €97,94 - €86,74 - €64,34, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Early Entry Fan Packages, Hot Ticket Packages en Hotel & Ticket Fan Packages zijn beschikbaar via eventtravel.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over