Sinterklaas kapoentje, wat ligt er in mijn schoentje? 23 nieuwe bevestigingen voor de line-up van Graspop Metal Meeting 2019! De huidige affiche met KISS, Slipknot en Within Temptation als headliners wordt verder aangevuld met:

Aborted, Eagles Of Death Metal, Fever 333, Inglorious, Like A Storm, Living Colour, Ministry, Mysticum, Nashville Pussy, Ne Obliviscaris, Possessed, Raven, Refused, Rob Zombie, Starset, Stone Temple Pilots, Taking Back Sunday, Terror, The Amity Affliction, Three Days Grace, UFO, Uncle Acid & the Deadbeats, Wiegedood.

GMM’s 24e editie van vrijdag 21 tem zondag 23 juni 2019 in het Festivalpark in Dessel belooft opnieuw uitzonderlijk te worden. Met de toevoeging van ondermeer griezelmeester en hellbilly Rob Zombie, 90’s grunge iconen Stone Temple Pilots met nieuwe zanger Jeff Gutt in de rangen, nieuwkomers in Dessel Eagles Of Death Metal, het Belgische black metaltrio Wiegedood en 19 andere bands is de affiche voor drie kwart ingevuld. Meer namen volgen in het nieuwe jaar.

De ticketverkoop is reeds gestart via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Een overzicht van alle reeds aangekondigde namen en dagindeling via deze link hier.

Metalheads for life, opgelet! Graspop Metal Meeting steunt de Warmste Week van Music For Life. Tijdelijk beschikbaar in beperkte oplage in de GMM webshop zijn: een GMM beanie, een GMM pomponmuts en een GMM patch. De opbrengst van de actie gaat naar De Genereuzen. Dit initiatief van Hart voor Handicap zorgt er voor dat mensen met en zonder beperking de kans krijgen om samen op avontuur te gaan zoals een bezoek aan de Belgische festivalweides.

Meer weten? Voor alle updates over #GMM19, surf naar graspop.be.

Over GMM 2019

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t.e.m. 23 juni. Voor de 24ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk en metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams. Bereid je nekspieren maar al voor!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop
Datum: 
21 - 23 juni 2019
Locatie: 
Dessel, België

Reservatie:

Meer over