Meer dan 4 miljoen keer werd het hartverwarmende YouTube-filmpje van de 4-jarige Tristan uit Belgium’s Got Talent intussen bekeken. Dat de kleuter de wereld verovert, is een feit. De wereld – of toch een stukje ervan – veroveren met hun talent: dat is ook de grote droom van de kandidaten die op vrijdag 25 oktober 2013 hun opwachting maken in de derde auditieaflevering van Belgium’s Got Talent. En Rob Vanoudenhoven, die mag deze keer zelf mee op het podium gaan staan.

De 78-jarige Felice – Flo voor de vrienden – uit Gent weet de aandacht van de jury en het publiek alvast te trekken. Ze heeft een monoloog voorbereid over haar eigen jeugd. “Een beetje prietpraat uit mijne jongen tijd”, zoals Felice het zelf aankondigt. Haar deelname aan Belgium’s Got Talent heeft dan ook een onderliggende reden. Felice droomt er namelijk van om Rob Vanoudenhoven in levenden lijve te ontmoeten…

De Vlaams-Brabantse freestyle BMX-ers en skaters van Get Insane brengen spektakel naar de Stadsschouwburg met hun stunts op fietsen en skateboards. Ray ziet zijn kans hierbij mooi om Rob uit te dagen en op die manier hun onderlinge machostrijd te beslechten. Kan Rob bewijzen dat hij een échte man is? En durft hij zijn lichaam over te leveren aan de jongens van Get Insane?

Opener van de derde auditieaflevering is Yamuna, 10 jaar jong en afkomstig uit Antwerpen. Het meisje heeft een Bollywood-dans voorbereid met haar partner Maya, maar die moet wegens een blessure verstek geven. En dus trekt het 10-jarige prinsesje maar alleen het podium op om haar talent te tonen aan juryleden Karen, Rob en Ray.

Een zelfgemaakt instrument met pvc-buizen: de 11-jarige Mathijs uit Genk weet er een ritmisch deuntje uit te halen. Samen met zijn vader en grootmoeder werkte hij meer dan 120 uur aan de ‘Thiesietube’, en het resultaat mag er zijn. Hij verrast de jury met enkele herkenbare melodieën.

Michel Koks (49, Merksplas) heeft met zijn deelname aan Belgium's Got Talent één doel voor ogen: als Clown Fermichelli aantonen dat er ook in 2013 nog plaats is voor een originele clownact. Maar kan hij de jury van zijn gelijk overtuigen?

Joeri en Sam vormen samen het duo Samshuwi. Ze treden al 15 jaar op met improvisatiepercussie. Het muzikale verhaal van Sam, die aan het syndroom van Down lijdt, begon toen zijn ouders Joeri hoorden spelen en hem voorstelden om samen te werken met Sam. Ze vormen sindsdien een uniek duo dat samen plezier beleeft aan muziek maken.

Els Meyvisch (35, Genk) trekt als Sydney op een totaal andere manier de aandacht van de jury. Niet alleen haar spraakmakende transformatie en pikante stripact snoeren Karen, Rob en Ray de mond…

Belgium’s Got Talent aflevering 3 op vrijdag 25 oktober 2013 om 20.35 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: