Op 2de kerstdag is Rob de Nijs jarig en in 2017 wordt het een verjaardagstaart met 75 kaarsjes. “Een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Vanaf dan ben ik officieel een artiest met een gezegende leeftijd – ook al voel ik mij op het podium nog steeds fris en fruitig (lacht) - en dat moet gevierd worden”, zegt Rob de Nijs enthousiast.

Na het uitverkochte Rob 70-concert, trekt Rob de Nijs voor z’n 75ste verjaardag terug naar de Antwerpse Lotto Arena. Zaterdag 9 december staat hij er samen met zijn Pur Sang band en met verrassende gastartiesten, die de komende maanden gedeeltelijk bekendgemaakt zullen worden.

De fans worden op hun wenken bediend en krijgen uiteraard Rob z'n grootste hits en bekendste liedjes voorgeschoteld. Van ‘Malle Babbe, ‘Jan Klaassen en ‘Het werd zomer’, tot ‘Ritme van de regen, ‘Banger hart en ga zo maar verder. Het wordt één langgerekte marathon van Rob de Nijs-hits, gebracht door de grootmeester zelf én zijn gastartiesten. Wie Rob kent, weet dat hij heel wat muzikale vrienden heeft. Toen hij 70 werd, kwamen Will Tura, Paul Michiels en Johan Verminnen meevieren, en Gers Pardoel en Urbanus waren ook al eens te gast op zijn traditionele verjaardagsconcert. “Het is in die grootorde van gasten dat er gedacht mag worden. Verrassende gastartiesten, die we niet allemaal bekend gaan maken, maar die wel kleur gaan geven aan Rob zijn 75ste verjaardag. Het wordt sowieso een unieke avond, die Rob en zijn gasten maar één keer in hun leven gaan meemaken. Als één van de allergrootste artiesten uit de Lage Landen zijn 75ste viert, dan mag zijn enige, officiële verjaardagsfeestje in Vlaanderen vooral niet missen. Zaterdag 9 december, net voor de start van de feestdagen. Leuker bestaat niet!”, klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.

Bestel nu je tickets voor Rob de Nijs 75, op zaterdag 9 december 2017 in de Lotto Arena te Antwerpen (20.00 uur) via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over