Lieven Van Gils speelt op verplaatsing in Rijkevorsel

Camping Canvas en Lieven Van Gils gingen enkele weken geleden op zoek naar een Vlaamse woonkamer voor een live uitzending van Reyers laat op verplaatsing. De keuze viel op het huis van Ann en Thibault uit Leemputten in Rijkevorsel. Reyers laat wordt op dinsdag 15 oktober dus voor een keer Leemputten laat. Het belooft een memorabele uitzending te worden, aansluitend bij de ‘galawedstrijd’ België – Wales. De gasten zijn Jean-Marie Pfaff, Bart Wellens, Hilde Crevits, Hooverphonic en Wout Bru.

De hype genaamd ‘De Rode Duivels’ gaat onverminderd door. Morgen spelen ze hun laatste kwalificatiewedstrijd voor het WK in Brazilië. En aangezien de kwalificatie al een feit is, moet deze wedstrijd één lang feest worden. In Leemputten laat praat Lieven Van Gils na over de kwalificatie van onze Duivels met El Symphatico, Jean-Marie Pfaff.

Het voorbije weekend ging het nieuwe seizoen veldrijden van start in Ronse. Bart Wellens begon eraan met een vernieuwd contract voor nog eens 3 jaar bij zijn vertrouwde ploeg. Na een moeilijk jaar en een depressie keert nu hij terug met herwonnen zelfvertrouwen en een nieuwe kijk op zijn sport. “Ik heb altijd gezegd dat ik op mijn 35ste zou stoppen met veldrijden. Nu teken ik voor 3 jaar bij.”

Hilde Crevits scoorde sterk in de laatste peiling van VRT en De Standaard. Welke toekomst ziet zij voor zichzelf weggelegd? En waar moet het volgens CD&V naartoe met ons land? Zes maanden voor de moeder aller verkiezingen maakt Lieven Van Gils een stand van zaken op.

Net als Reyers laat wuifde ook Alex Callier zijn opnamestudio even vaarwel, en ging hij op zoek naar interessante woonkamers om het nieuwe album ‘Reflection’ van Hooverphonic in op te nemen. Hoe verliep die zoektocht? Welke ruimte zorgde voor welke sound? Na Boom, Gent en Kermt gingen Callier en co zelfs tot in Frankrijk om het uit te zoeken.

Benieuwd wat Alex Callier, Noémi Wolfs en Raymond Geerts van de woonkamer in Rijkevorsel zullen vinden.

Geen feest zonder drank en hapjes. En niemand minder dan topchef Wout Bru komt koken. Bovendien is hij ook een man met een missie: een kruisvaart om kinderen op school gezonder te laten eten. Bru wordt ambassadeur van organisatie De Kinderkok omdat hij de jeugd terug op het goede pad wil helpen. Van waar zijn engagement? En mogen we nog meer van dat verwachten?

Leemputten laat: na België – Wales, omstreeks 23.00 u. op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over