Limburgse DJ en producer Kenn Colt tekent contract met Warner Music en brengt eigen single uit

Dat Versuz een kweekvijver is voor Belgisch dj-talent is al lang geen geheim meer. Door de jaren heen wisten verschillende DJ’s van Versuz nationaal en internationaal door te breken. Denk maar aan namen als Dave Lambert, Sem Thomasson, Peter Luts, … . Allen wisten ze een ijzersterke reputatie uit te bouwen als DJ en zijn ze graag geziene gasten in clubs en festival in binnen en buitenland.

De Limburgse DJ en producer Kenn Colt vervoegt nu het rijtje. Hij werd geboren en getogen in de Zolder (°24/06/1988) en bouwt reeds sinds zijn 16e aan een dj-carrière. Al snel volgde de eerste successen en vervoegde hij Versuz als resident DJ, werd hij de officiële DJ van de PACHA IBIZA World Tour en speelde hij op zowel Tomorrowland als TomorrowWorld. Ook de rest van Europa, Azië en Noord-­Amerika konden reeds met hem kennismaken tijdens een wereldtournee. Kers op de taart is de deal die vorig jaar tekende met Warner Music, één van de allergrootste labels ter wereld.

Zijn eerste single is nu een feit. Met “Feels Like A River feat Michael McRae stormt hij, 2 dagen na de release, meteen de iTunes Top 40 binnen. De track is zeer herkenbaar met melodieuze en erg toegankelijke deep house. De wereldwijde interesse voor deze single is gigantisch en Kenn Colt is momenteel al in de studio met enkele grote internationale artiesten voor zijn komende singles.

En dat is reden tot een feestje. Op zaterdag 20 februari stelt Kenn Colt zijn single officieel voor tijdens een lanceringspart in Versuz. Die avond wordt ook de bijhorende videoclip op de wereld losgelaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over