The Searchers kondigt vandaag de releasedata aan van twee nieuwe films uit de line-up. 'The Secret Garden' is een nieuwe film gebaseerd op het populaire gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett. De film werd gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington en in de cast vinden we namen als Colin Firth en Julie Walters terug. De film zal vanaf 15 april in de Belgische zalen te zien zijn.

'The Personal History of David Copperfield' is eveneens gebaseerd op een wereldberoemde roman, namelijk het gelijknamige boek van Charles Dickens. De film wordt geregisseerd door Armando Ianucci ('Death of Stalin') en de hoofdrollen worden vertolkt door Dev Patel ('Lion'), Tilda Swinton ('We need to talk about Kevin'), Hugh Laurie ('House') en Ben Whishaw ('Mary Poppins Returns'). De film is vanaf 6 mei te zien in de Belgische bioscopen.

THE SECRET GARDEN - 15/4

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

THE PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD - 6/5

David Copperfield (Dev Patel) groeit op zonder vader en wordt opgevoed door zijn liefhebbende moeder. Wanneer zij hertrouwt, wordt David door zijn norse stiefvader uit huis gezet. Zo begint hij aan een lange reis terwijl hij de meest excentrieke personages van het Victoriaans Engeland ontmoet. Tijdens deze zoektocht naar familie, vriendschap, liefde en status doet hij briljante ideeën op voor zijn autobiografie.

De film, geregisseerd door Armando Iannucci ('The Death of Stalin') is gebaseerd op de wereldberoemde roman David Copperfield van Charles Dickens. De hoofdrollen worden gespeeld door Dev Patel ('Lion'), Tilda Swinton ('We need to talk about Kevin'), Hugh Laurie ('House') en Ben Whishaw ('Mary Poppins Returns').

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: