Het parcours van The Leslies – Jan Marcoen (zang en gitaar), Koen De Gussem (zang, gitaar, keys), Jannes Van Houcke (bas) en Niels Francois (drum) – bestond vrij snel uit passages bij Oost.Best , Jonge Wolven, Beloften, ... waar hun jong gelaat vooral verkennend naar buiten kwam. The Leslies nam ondertussen tijd om hun geluid meer in te kleuren, voor het eerst hoorbaar bij debuutsingle Hungry. The Leslies kleuren buiten de lijnen van klassieke pop door invloeden van lo-fi en psychedelica.

'I have learned to be afraid of the lives I have lived'

'Hungry' is de eerste single die op 22 juni verschijnt, waarmee The Leslies de aftrap van de zomer geeft. Het nummer behandelt een knagend gevoel naar een uitweg, escapisme. Een ogenschijnlijk uitzichtloze situatie die wordt ontvlucht of verdwijnt, maar toch sporen nalaat. Melancholie in een jasje van kitsch en ironie.

Voor de opnames trok de band naar Studio Jezus waar Pascale Deweze (Metal Molly, Sukilove, Broken Glass Heroes, Gruppo di Pawlovski, Warhaus,...) als producer en engineer aan de slag ging.

De single zal te verkrijgen zijn op de gebruikelijke platforms ( spotify, itunes, youtube, deezer, soundcloud, ... )

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over