Rejjie Snow stelt zijn nieuwe single ‘Charlie Brown’ voor. De single staat op zijn veelgeprezen debuutalbum ‘Dear Annie’ en komt met een fantastische video.’ Charlie Brown’ is een cover van de Ierse cult hit ‘The Steady Song’ van Republic Of Loose en bevat een feature van de Noorse zangeres Anna of the North. De video die werd opgenomen in Mexico en werd geregisseerd door Monica Gonzalez-Carter toont Rejjie die op bezoek gaat bij de ouders van zijn vriendin waarbij het bezoek misloopt en waarbij Rejjie gevangen raakt in een bubblegum-nachtmerrie die hij niet lijkt te kunnen ontvluchten.

“Getting the opportunity to shoot in Mexico was really cool,” vertelt Rejjie. “I worked with Monica before and she told me to come out there so it was amazing to make it happen. This tune is one of my favourite Republic Of Loose records so it was amazing to be able to put my twist on it. The video is weird and i’ll let it speak for itself.”

Bekijk de video voor ‘Charlie Brown (feat. Anna of the North)’ HIER

‘Dear Annie’ is geschreven en opgenomen in Los Angeles, Londen en Parijs. De productie was in handen van Kaytranada, Cam O'bi, Rahki en Lewis Ofman en Aminé, Ebeneze, Jesse James Solomon en Anna zijn de guest vocalisten die aan de plaat meewerkten.

Geboren in Dublin, woont Rejie Snow overal waar zijn koffer hem voert, overal waar de liedjes hem sturen, maakt hij verschillende albums door elkaar. En dan is er zijn stem, diep en buitenaards, in staat om ritmisch te slaan met metronomische precisie, of te zingen als een crooner of dan weer te brullen zoals Prince het kon over een soul-rock-jazzgroove. Zijn invloeden zijn even uiteenlopend als George Michael en Charles Bukowski. Hij ontwerpt kleding en schildert. Hij ziet de maan als zijn eerste liefde. Hij had bijna een carrière als voetbalster, maar toerde in plaats daarvan met Madonna. In 2016 werd hij getekend door het 300 Entertainment label, waar hij labelgenoot werd van onder andere Young Thug en Fetty Wap.

‘Dear Annie’ is een uitnodiging om op reis te gaan naar de surrealistische diepten van Rejjie Snow’s ziel. Het is een ingrijpende cinematografische ouverture en gewaagde intentieverklaring van een 23-jarige die heel wijs is voor zijn leeftijd.

Luister naar 'Dear Annie’ HIER

Live

  • 16/08 - Kiewit - Pukkelpop

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over