Zaterdag 23 juni wordt de dansklassieker GREASE vertoond in zaal M in BOZAR. Een nieuwe volledig gerestaureerde versie zal getoond worden naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de film.

Voor deze unieke vertoning komt regisseur Randal Kleiser, ook bekend van The Blue Lagoon en White Fang, de film voorstellen. Na de film zal Kleiser ook vragen van het publiek beantwoorden. White Fang (1991) zal de volgende dag, als deel van het Off Familie parcours, ook vertoond worden in Bozar.

Het volledige uurrooster van het festival is ondertussen beschikbaar via https://briff.be/wp-content/uploads/sites/71/2018/06/BRIFF_2018.pdf

Het Brussels International Filmfestival vindt plaats in Brussel van 20 t.e.m. 30 juni. De projecties van het festival vinden plaats in Bozar, Flagey, UGC en de bioscopen: de UGC - Galeries, Palace en Vendôme. Het festival heeft drie competities : een nationale, Internationale en een Europese competitie; er zijn ook nevensecties, professionele ontmoetingen en voorstellingen specifiek voor jongeren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: