Zaterdag 8 maart trakteert top-dj Regi Penxten op een spetterende zevende editie van Regi in the Mix XL. Op de jaarlijkse hoogmis voor alle danceliefhebbers verwelkomt hij o.a. Sem Thomasson, DJ Wout, Linda, Wolfpack en Moya als gasten.

Dat Regi niet alleen met Milk Inc. dancefans op de been krijgt is alom geweten. Ook als dj achter de draaitafels krijgt hij iedereen in beweging. Dat bewees hij vorige zomer nog op TomorrowWorld in de VS. En uiteraard ook tijdens de voorbije zes succesedities van Regi in the Mix XL. Dit dancefeest werd voor het eerst georganiseerd in 2008 in de Lotto Arena in Antwerpen en verhuisde het jaar nadien naar de Ethias Arena in Hasselt.

Zaterdag 8 maart tekent Regi weer present in de Limburgse hoofdstad om de beste platen door de Ethias Arena te laten knallen. Ook de zevende editie van Regi in the Mix XL zal alle ingrediënten voor een topfeest bevatten: Regi aan de draaitafels, een indrukwekkende lichtshow met special effects en een pak vrienden en special guests op het podium.

De jonge talentvolle dj, producer en remixer Sem Thomasson krijgt de eer om de zaal op te warmen. Tijdens de show komen DJ Wout en Milk Inc.-‘partner in crime’ Linda langs, net als Wolfpack, het nieuwe dj-duo uit de vruchtbare Willebroekse bodem. En dan is er ook nog Moya, met wie Regi zopas de single ‘Reckless’ uitbracht. Deze Britse pop-soulzangeres is in Engeland een rijzende ster en zet naast Regi nu ook in België voet aan de grond. Met haar debuut ‘Lost & Found’ kon zij rekenen op lovende kritieken en ook haar singles ‘Making Me Fall’ en ‘A Little More Love’ werden in haar thuisland met veel enthousiasme onthaald. Simply Red-legende Mick Hucknall en Andy Burrows (ex-Razorlight) dragen haar op handen en nodigden haar uit om het voorprogramma van hun eigen shows te verzorgen. Ze was ook special guest tijdens de tournee van Rod Stewart. Hollywoodblogger Perez Hilton noemt haar ‘the female Bruno Mars’. Tijdens Regi in the Mix XL maakt zij voor het eerst live kennis met de Belgische dancefans.

Laatste en absoluut onmisbare ingrediënt voor een succesvolle Regi in the Mix XL is het publiek zelf, dat een hele nacht lang op de grootste dansvloer van Limburg uit de bol zal gaan op dancehits van vroeger en nu. Dit jaar krijgen de aanwezigen de kans om het feest nog lang te laten voortduren, want met hun toegangskaart kunnen zij vanaf 4.00 uur hun energie verder kwijt in de nieuwe dansclub Versuz naast de Ethias Arena.

REGI IN THE MIX XL – Ethias Arena, zaterdag 8 maart om 22.00 uur. Kaarten: 31,50 euro, inclusief servicekosten, via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.) of www.ethias-arena.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Regi in the Mix XL
Datum: 
Zaterdag 8 maart 2014
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over