Regi hangt een maand voor zijn ‘Zwaartekracht’ concert van zaterdag 22 oktober het bordje uitverkocht aan de voordeur van het Sportpaleis. Hij zal er meer dan 20.000 mensen op het concertfeest van het jaar trakteren. Vandaag maakt hij ook de datum én naam van zijn nieuwe show in 2023 bekend. Met ‘REGI - The Return’ zet hij op zaterdag 14 oktober 2023 opnieuw het Sportpaleis op z’n kop. Pre-registreren voor deelname aan de voorverkoop kan vanaf nu via sportpaleis.be.

Dat het publiek klaar is voor ‘REGI, Zwaartekracht’ bewijst de rush op tickets. Om zoveel mogelijk fans de mogelijkheid te geven het concert bij te wonen, werd maximaal aan de opstelling van de zaal en de productie gesleuteld.

Registreren voor voorverkoop ‘REGI - The Return’

‘REGI - The Return’ op 14 oktober 2023 wordt minstens een even grote Sportpaleis party. De fans die zich nu al van een plaats willen verzekeren, kunnen zich vanaf nu pre-registreren voor de voorverkoop van dit concert. Fans die tickets hebben voor het concert in 2022 hoeven dit niet te doen. Zij worden automatisch uitgenodigd tot deze voorverkoop.

Hoe werkt dat precies zo’n pre-registratie? Fans kunnen zich vanaf nu inschrijven op een lijst op sportpaleis.be. Zij ontvangen op maandag 24 oktober via e-mail een link om tickets te bestellen voor het concert van volgend jaar. De algemene ticketverkoop start vervolgens pas op vrijdag 28 oktober om 10u00.

‘REGI Zwaartekracht’ op zaterdag 22 oktober in het Sportpaleis is uitverkocht! De pre-registratie, die recht geeft op een boeking in voorverkoop voor ‘REGI - The Return’ op zaterdag 14 oktober 2023, loopt vanaf nu via sportpaleis.be. De algemene ticketverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10u00 via sportpaleis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over