Regi prijkt dit jaar voor de tweede keer op 1 met zijn uiterst succesvolle compilatiereeks 'IN THE MIX'. Begin 2007 vertoefde 'In The Mix 3' reeds 2 weken op het hoogste schavot en nu doet 'In The Mix 4' (live gemixed in CLUB DELITE) deze prestatie nog eens vlotjes over. Dit maakt deze reeks de meest succesvolle DJ compilatie in België ooit.

REGI, ook bekend als brein achter het succesvolle Milk Inc., belooft dit jaar nog meer de charts te beheersen. Op 4 juni brengt hij immers zijn nieuwe solosingle 'I FAIL' uit. Hij schreef deze track samen met KOEN BUYSE, frontman van de rockformatie Zornik, en STEVEN KOLACNY, geestelijke vader van het engelenkoor SCALA. De meisjes van Scala nemen op 'I Fail' de stemmen voor hun rekening.

Voor 'I Fail' reiken de verwachtingen tot ver buiten de Belgische grenzen. De track staat nu al op nummer 1 in de prestigieuze Engelse DJ Promo Pool 'Music2Mix' en zowel EMI Duitsland en Frankrijk verklaarden reeds de titel te willen uitbrengen.

'I Fail' en al zijn remixen zijn reeds te beluisteren op www.myspace.com/mostiko en nu al (2 weken voor fysieke release) te verkrijgen via www.mp3tunes.be . Voor 2,-€ krijg je naast de single bovendien gratis de ringtone naar je mobiel verstuurd. In september verschijnt het solo album van Regi.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: