Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Filip in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij nota bene zelf uit de grond heeft gestampt. Hij is namelijk projectontwikkelaar. Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten met 1 éclair die ze onder dwang dient te verorberen. Het bezoek is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor. Er wordt echter een nieuwe dokter aangesteld door de directie. Het betreft de flamboyante en op het eerste zicht ietwat bizarre dokter Bernard. Die zorgt voor een totale ommekeer die zoonlief niet had zien aankomen!

Een avond vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor! Ook deze keer zijn de vaste ‘Prethuis’-ingrediënten overvloedig aanwezig.

‘De Serviceflat’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een gedreven enthousiaste cast: Tine Priem, Jeroen Maes, Karin Tanghe, Peter Bulckaen en Bianca Vanhaverbeke.

In het najaar van 2019 stond ‘De Serviceflat’ reeds 45 keer voor uitverkochte zalen in vooral Oost- en West-Vlaanderen. Ze bereikten hier reeds meer dan 18.000 toeschouwers mee. In februari is deze komedie te zien in Het Antwerpse Fakkeltheater en in maart in Theater De Roxy in Sint-Truiden. Afsluiten doen ze op 1 april in Dilbeek (Westrand)

U vindt de volledige speellijst en reservatie-info op www.prethuis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
de serviceflat
Datum: 
Van 6 t.e.m. 23 februari 2020
Locatie: 
Het Fakkeltheater te Antwerpen

Reservatie:

Meer over