Red Zebra brengt een nieuwe verzamelcd uit, 'Songs And Stripes'. Dat kon ook niet anders, want de vorige was alweer compleet uitverkocht. Toch is er deze keer iets anders, deze cd bevat naast een aantal live versies van oude songs ook een nieuw nummer, 'My Boss, The Robot'. Dit is meteen ook de nieuwe single, exact 40 jaar na de release van hun eerste single 'I Can't Live In A Living Room'.

Red Zebra ontstond in de slipstream van de punk en dus wekt het geen verbazing dat de band met 'My Boss, The Robot' terugkeert naar hun roots. Uiteraard kon ook de typische humor van zanger Peter Slabbynck niet ontbreken. Zelfs de DIY-mentaliteit is terug want de groep verkoos om het nummer zelf te producen.

Bij een nieuwe plaat horen nieuwe optredens, zowel in binnen- als buitenland, echter ook bij Red Zebra gooit COVID-19 roet in het eten. Maar niet getreurd de groep is momenteel volop bezig de optredens van nieuwe data te voorzien voor het najaar.
Maar eerst is er dus de nieuwe single 'My Boss, The Robot', deze wordt, als voorloper op het nieuwe verzamelalbum 'Songs And Stripes', gelanceerd op 1 April op de digitale radio Willy. Vanaf dan zal de single ook verkrijgbaar zijn op alle digitale platforms en streamingdiensten.

'Songs And Stripes' is uit op 18 April via Zebra Records in samenwerking met het Gentse Wool-E Discs label, vanaf woensdag 1 April kan de cd voorbesteld worden via www.wool-e-discs.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over