Tom Van Tongerloo
Decibel 2013

Afgelopen zomer vond één van de beste festivals van Nederland plaats in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het ging hier uiteraard over het Decibel outdoor festival. De zon was rijkelijk aanwezig en het publiek ging helemaal los op de beste dance muziek uit verschillende genres. Decibel 2013 was opnieuw een groot succes en daarbij hoort natuurlijk een mooi muzikaal souveniertje. Hiervoor heeft b2s wederom aan drie artiesten gevraagd om de Decibel compilatie te mixen.

De eerst zijde is gemixt door niemand minder dan Brennan Heart, die natuurlijk nieuw materiaal heeft verwerkt in zijn mix van het collectief WE R. Andere artiesten van het label zijn Toneshifterz, Code Black en Outbreak. Zijn vullen dan ook het grootste gedeelde van deze tracklist met nummers als ‘Fight The Resistance’, ‘Feel’s Good’, ‘Power Of Emotion’, ‘A New Today’, ‘F.I.F.O.’, ‘In Control’, ‘R.A.W. Power’ en ‘Survival’. Daarnaast mag de officiële anthem van Decibel 2013, ‘Craving For The Beat’ van Alpha² en Noisecontrollers, zeker niet ontbreken. Verder passeren er nog tal van rauwere knallers de revue van o.a. B-Front & Re-Volt.

CD twee is aangepakt door Tha Playah en begint met een intro van zijn nieuwe track 'Illusions', een samenwerking met Ophidian. Naast dit kersverse werk staat de mix vol met de populairste Hardcore tracks van de zomer, zoals 'Rage' van Crossfiyah en 'Fade To Nothing' van Nosferatu en Tha Playah. Deze tracks hebben de Hardcore4life area op Decibel en vele andere feesten in 2013 laten daveren op zijn grondvesten. Gevestigde waarden als Neophyte, Angerfist, Endymion, Mad Dog en The Viper tekenden ook allen present.

De laatste disk werd onder handen genomen door de Spaanse señorita Fatima Fajji, die al jaren gerespecteerd wordt in de Hard Techno scene om haar interactieve sets en harde producties. Misschien niet de meest bekende naam onder het grootste gedeelte van de bezoekers, maar zeker een artieste die het verdient om de derde CD te mixen. Laat je meeslepen in deze muzikale rondreis van Fatima door haar eigen producties en die van haar collega's. Lukas & Mike Drama met 'Red Dragon' bijvoorbeeld of de heerlijke SveTek Remix van Montek's track 'Rock 'N Rolla'. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Decibel
Meer over