Aanstaande zondag 29 april trekt singer-songwriter ReBorn met z’n ‘Fools rush in tour’ naar het Cultureel Centrum van Hasselt. Een paar dagen later – op vrijdag 4 mei – valt het doek over zijn eerste officiële concerttour in Het Depot in Leuven.

Met een brede glimlach blikt ReBorn graag nu al terug op z’n allereerste live-tour: “Voor mij én voor de muzikanten was het echt een fantastische ervaring. Ik vind het super dat ik de kans heb gekregen van de platenfirma en management om m’n eerste full-cd ‘Fools rush in’ voor te stellen aan de mensen. Ik moet zeggen, live spelen met band dat heeft toch nog altijd iets extra’s in plaats van een optreden te doen met zo’n playbackband. Het plezante is dat we tijdens de tour als muziekgroep alleen maar sterker zijn geworden en hechter aan elkaar zijn gaan hangen. Pas op, het eindigt nu niet met deze laatste twee ‘Fools rush in’-concerten, de volgende zomermaanden heb ik het geluk om vooral heel wat live-optredens te gaan doen in Vlaanderen. Heel wat festivals en organisatoren hebben mij met live-band geboekt en daar ben ik echt heel blij mee!”.

Nieuwe cd

Naast z’n live-tour is ReBorn ondertussen ook al een tijdje bezig aan z’n nieuwe cd. Wanneer hij met een nieuwe single én een nieuw album naar buiten komt is nog niet duidelijk, maar toch... ”Mijn nieuwe cd komt er pas aan als hij echt klaar is! Weet je, ik vind het super dat ik de nodige tijd krijg om opnieuw een toffe plaat te maken. Ik heb mij ook voorgenomen om met de 2de cd opnieuw de mensen te verbazen en aan te spreken. De verwachtingen zullen groter zijn dan toen mijn debuutalbum uitkwam. Ik wil dan ook dat het werk dat ik ga afleveren top is! Ik ben heel kritisch en krijg ook nu weer de kans om met mensen samen te musiceren.”, aldus ReBorn.

Op 30 mei komt het album ‘Fools rush in’ uit in Japan. Z’n plaatselijke platenfirma Avex heeft trouwens een videoclip gemaakt van het nummer ‘Walking in the sun’, een videoclip die je weldra 'exlusief' kan bekijken via de site van Radio Donna

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: