Op woensdag 10 februari treedt ‘Rebel, Rebel’ in de Charlatan in de voetsporen van Veest dat in 2015 al voor het nodige Rock ‘n’ Roll geweld zorgde. En je mag je opnieuw verwachten aan een nacht vol Rock ‘n’ Roll madness. Want Rock is zo veel meer dan de definitie van een muziekgenre, het is een filosofie, een attitude en levensstijl die Charlatan altijd hoog in het vaandel heeft gedragen en dat zal ook altijd zo blijven.

Rock ‘n’ Roll zijn, is een rebel zijn en daarom wordt deze Rock ‘n’ Roll nacht toepasselijk ‘Rebel, Rebel’ genoemd. De avond wordt om 22u. ingeleid door de Amy Whinehouse tribute band want wie staat beter voor het rebelse karakter van de rock-ster dan Amy. Verder ook een een dj-set van FFA van Team William. De indie pop groep wiens gelijknamige album vorig jaar werd uitgeroepen tot beste Belgische album van het jaar van de beste Belgische band van het jaar, aldus Cutting Edge. En ook in vele andere media werden ze meer dan lovend onthaald.

De rock-sfeer wordt verder gezet door Charming Man: deze jonge dj. uit Moorsele draaide reeds rockplaatjes in de Vooruit, Apache en Sioux. Nu rockt hij ook de Charlatan waar hij de beste rock en indie platen van vroeger en nu op ons af zal vuren. En ook Lowie Coolsaet is van de partij. Afkomstig uit dezelfde gemeente als Charming Man, wist hij met zijn band ‘Simple Pigeons’ vorig jaar finalist te worden bij De Nieuwe Lichting. Daarnaast brengt hij op Urgent FM een wekelijkse excursie doorheen het Belgische muzieklandschap. Van aanstormend talent tot gevestigde waarden, met het Vantage Point team zet hij iedere woensdag het chauvinisme terug op de kaart met nieuwtjes, verslagen, livesessies en reportages. Achter de decks gaat hij uiteraard verder dan onze landsgrenzen en brengt hij ‘all things Rock ‘n’ Roll’

En ook in 2016 blijft de prijs van pintjes en frisdranken tijdens de week 2 Euro! The King is gone, long live the Rebel! And Rock on baby!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over