Djamila is een Nederlandse vlogger, zangeres en filmactrice en werd razendpopulair toen ze op 15-jarige leeftijd met haar YouTube-kanaal 'MeisjeDjamila’ begon. Op haar kanaal uploadt ze tot vier keer per week video's over vreemd snoep, reizen, make-up en gestoorde challenges. Ze is ondertussen de bekendste vrouwelijke YouTuber van Nederland met maar liefst 835.000 abonnees en ruim 337 miljoen views op haar kanaal.

Ook hier bij ons is ze enorm populair. Ketnet nomineerde haar voor "Het Gala van de Gouden K's" in de categorie "YouTube-ster van het jaar". Op zaterdag 3 februari weten we of ze haar nominatie kan verzilveren.

In 2017 maakte ze haar debuut als filmactrice in de Nederlandse film "Misfit” en bracht ze haar eerste album 'Girl’ uit. Ze besloot haar muziekcarrière verder te lanceren door een flitsende videoclip voor de single 'Brickwall' online te zetten. De single stond meteen op nummer 1 in de Nederlandse iTunes-charts. Op Spotify haalt de single momenteel al meer dan 1 miljoen streams.

Op 16 mei komt ze met de "We're all misfits”-tour haar album live voorstellen in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf zaterdag om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Djamila
Datum: 
16 mei 2018
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over