Raymond van het Groenewoud werd gisteren 65 jaar en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Hij gaat nog lang niet met pensioen, wel in tegendeel. Niemand verwacht dat ook van de man die van het podium zijn wereld heeft gemaakt. Die zich het allermeest goed voelt onder de roodfluwelen gloed van de spots.

Op zijn 65ste kan Raymond wél terugkijken op een indrukwekkende carrière. Het is verrassend hoeveel hits deze rasartiest bij elkaar heeft geschreven. Het zijn er te veel om hier allemaal op te noemen, maar ze halen nog steeds met gemak de top van ‘tijdloze nummers’ op de verschillende radiozenders. Ook zijn meest recente singel doet het al snel goed.

Op vrijdag 24 juli zal Raymond ons verblijden met een greep uit zijn repertoire en nog eens het beste van zichzelf geven. De opwarming zal gebeuren door de Dendermondse groep Skoekroedt. We zijn er dus zeker van dat we een mooie en sfeervolle feestavond tegemoet zien.

Vanaf vandaag kan je via de website tickets voor dit optreden bestellen (www.folkdendermonde.be). In voorverkoop kosten de tickets 18 euro, aan de kassa betaal je 20 euro. We werken ook dit jaar weer samen met een aantal partners zodat je misschien kan rekenen op een extra korting. Wie lid is van de Gezinsbond, lid van de CM, een Vriendenpas heeft van CC Belgica, jonger is dan 26 jaar of ouder dan 55 jaar, kan de tickets aan voorverkoop krijgen tegen de prijs van 15 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: