Dit jaar geen Raymond op de Gentse Feesten

Dit jaar geen Raymond van het Groenewoud op de Gentse Feesten. Maar niet getreurd, want wel ‘40 Jaar MEI - - - - SJES!’ voor alle Gentse fans in de Vooruit op vrijdag, 9 juni. Mis het niet want dit wordt zijn enige Gentse show dit jaar!

Da’s al 40 jaar dat hij zegt dat híj het gezegd heeft, van het Groenewoud, dat ze ’t allermooist zijn op aard: MEISJES! Het luide loflied dat niemand evenaart, en iedereen kent. 40 jaar: da’s een feestje waard. Van ’77 tot ’17, zo lang al nemen ze hem mee..

Op vrijdag, 9 juni passeert Raymond met de beroemde kreet, z’n gitaar & groep van 4 in Gent: zoon Leander, drummer Cesar Janssens, Mich Verbelen op bas, en op jazz-toetsen Bram Weijters. Hun MEISJES en andere stoten zetten eenieder in vuur & vlam en maken ons zo zot, mijnheer (mevrouw). Jong & oud, jongens & meisjes, beleef een straffe verjongingskuur, deel een verschroeiende schreeuw:

MEI - - - - SJES! (Mamijmoejeniemissen)

Op 18 mei 1977 kwam de single “Meisjes” uit. Hij sloeg vonken en was dé grote doorbraak voor Raymond van het Groenewoud die ondertussen al 30 albums op zijn naam mocht schrijven, naast muziek voor tv-programma’s, films en theater. Hij viert zijn ‘Meisjes’, leeftijdloze meisjes, met een schitterend optreden in de Vooruit waarop hij tevens zijn nieuwste album zal voorstellen. Je mag je dus verwachten aan zowel nieuw werk als tijdloze songs in een verrassend nieuw kleedje én een merkwaardig lichtere feestversie van ‘meisjes’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Raymond van het Groenewoud
Datum: 
Vrijdag 7 juni 2017
Locatie: 
Vooruit, Gent

Reservatie:

Meer over