Samen met crossmediaal productiehuis Fisheye en filmmaker Piet Sonck produceerden ze vorige week een live performance in Virtual Reality. Raveyards is de eerste om dit te doen, maar er zullen er waarschijnlijk vlug en veel volgen. Bij deze een première !

In deze VR music video heb je het gevoel dat je bij de live performance bent. Je staat als het ware tussen de band. Er zijn 3 mogelijke manieren om de VR videoclip te bekijken :

De beleving is echt intens op de smartphone . Draai met uw toestel en bepaal zelf uw standpunt :

  • Stap 1 :download de 'KOLOR EYES' app op je smartphone.
  • Stap 2 :Klik deze link
  • Stap 3 :kies ‘play this video in app’ en klik op het middenste icoontje onderaan om in de video te bewegen met je smartphone.

Je kan ook in – en uitzoomen !! Of bekijk het in uw webbrowser en scroll in uw beeld met de muis of pijltjes via deze link

De ultieme beleving is evenwel de full VR versie voor de Samsung GEAR VR- bril, nu al verkrijgbaar op de markt. Dit is een nieuwe technologie , dus mits een kleine moeite beleef je een nieuwe unieke ervaring. Binnenkort wordt de wereld overstelpt met vele nieuwe toepassingen. Wees er als eerste bij om het te ervaren.

Deze zomer wordt de video meegenomen in de promotie van enkele VR toepassingen. Op donderdag 18 juni wordt in de AB ‘virtual reality & 360° contentbeleving, innovatie in de muziekindustrie’ georganiseerd. Daar wordt de video officieel voorgesteld.

  • Productie: Fisheye
  • Regie: Piet Sonck
  • Locatie : Kerk – Gent

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over