Ramzi, vandaag nog het best bewaarde geheim van de Antwerpse hiphop scene, is klaar om uit de schaduw van zijn internationale voorbeelden te treden en Vlaamse hiphop voor eens en voor altijd op de kaart te zetten, in binnen- en buitenland. Een storyteller pur sang, die met een flow en flair die doet denken aan de grootste lyricists uit het buitenland een beeld schetst van de realiteit van zijn leven op de Antwerpse straten en in de Antwerpse clubs. Ramzi sloot zich een jaar op met producer Imi Iqbal, en nam een reeks tracks op die de bakens zullen verleggen.

Om de kwaliteit van de muziek ook visueel te matchen werd videographer Frank Telli (Lil’ Kleine, ...) ingeschakeld, die 3 singles van een video voorzag.
Hiphop in de moedertaal verovert sinds kort over heel Europa de harten van de lokale jongeren, en daarmee ook de nationale charts, en met Ramzi krijgt onze jeugd nu ook zijn eigen Vlaamse evenknie.

Xite heeft de video van ‘Flashbacks’ alvast gebombardeerd tot hun “Kickstart” van de week en Bruzz geeft de single een mooie plaats in de playlist!

Bekijk ‘Flashbacks’ op Youtube: http://bit.ly/2smqzH8

Beluister ‘Flashbacks’ online: https://smebe.lnk.to/flashbacks

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over