Vanwege de grote vraag naar tickets voegt Rammstein een extra show toe in Nederland op 19 juni 2024 in het Goffertpark, Nijmegen. De Duitse metalband Rammstein laadt komende zomer opnieuw het indrukwekkende podium en de adembenemende vuurelementen in hun vrachtwagens voor een Europese tour. Uniek is dat tijdens deze shows twee tribunes worden geplaatst op het veld, waardoor er zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar zijn. Klik hier voor de plattegrond. De verkoop voor de extra show op 19 juni 2024 is per direct gestart via www.eventim.nl. Voor de show op 18 juni 2024 is nog een beperkt aantal normale staanplaatsen beschikbaar.

Fans krijgen in 2024 - precies op tijd voor het 30-jarig jubileum van Rammstein - opnieuw de kans om de spectaculaire liveshow te aanschouwen. Verwacht een setlist vol hits, rook, vuurwerk, vlammen, en uiteraard show, heel veel show. Al sinds midden jaren 90 heeft Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en miljoenen fans die de afgelopen jaren de uitverkochte shows van de band hebben bijgewoond, kunnen beamen dat Rammstein-shows uniek zijn op alle vlakken. Verwacht een perfect georkestreerde band gecombineerd met humor en toneel zoals alleen Rammstein dat kan. Rammstein heeft zijn positie als een van de grootste bands ter wereld de afgelopen jaren opnieuw bewezen met uitverkochte shows in De Kuip (2019), twee keer Goffertpark Nijmegen (2022) en twee keer Stadspark Groningen (2023). De band wordt geprezen om zijn ijzersterke livereputatie die nooit teleurstelt en keer op keer de bezoeker vol adrenaline en bewondering achterlaat.

Kaartverkoop
Tickets voor het concert van Rammstein zijn gepersonaliseerd (op naam) en niet overdraagbaar - bij de ingang kan worden gecontroleerd op ID.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over