Op zaterdag 14 december 2013 trekt Staf Coppens er voor de laatste keer op uit om met iemand een taart te bakken. Deze keer ontmoet hij de 12-jarige Ralph uit Maldegem die heel graag een mooie taart wil bakken voor zijn mama Paula en zijn stiefpapa Ralph. Hij vindt het immers zo leuk dat Cupido zo’n goed werk geleverd heeft om hen bij elkaar te brengen en dat wil hij tonen met een zelfgebakken taart. “Ik hoop echt dat mijn mama, Peter en ik altijd van elkaar zullen blijven houden", aldus Ralph.

Ralph blijkt alvast een heel bezige bij te zijn: hij danst 19 uur in de week in 3 verschillende dansscholen. Hij doet zowel aan klassiek ballet, zumba en hip hop. Het is zijn grote droom om een professionele ‘topdanser’ te worden zoals Michael Jackson, dus hij wil zoveel mogelijk dansdisciplines onder de knie krijgen. Hij toont dan ook met plezier een aantal danspassen aan Staf.

Het verhaal van Ralph kan je nu zaterdag 14 december 2013 om 10u ontdekken bij VTMKZOOM in de laatste aflevering van Taarten van Staf.

Laatste aflevering van Taarten van Staf zaterdag 14 december 2013 om 10u bij VTMKZOOM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: