Gisteren tijdens de Radio Disney Music Awards op Disney Channel, was Loïc Nottet de allereerste belg die naar huis kon met een fel begeerde 'ARDY'. Meer dan de helft van de 50.000 stemmen van de Belgische fans van Disney Channel zijn hem toegewezen.

De prijs werd uitgereikt aan Loïc Nottet door de acteurs Amelie Schepers en Thomas T'syen uit de locale productie van Disney Channel, De Jonge Garde.

De Radio Disney Music Awards is de awardshow die jaarlijks in april plaatsvindt in Los Angeles en de sterkste prestaties van popsterren beloont. Deze awards worden toegekend aan artiesten die populair zijn bij de luisteraars van het Amerikaanse Radio Disney, maar ook door de kijkers van Disney Channel.

Dit jaar hebben de internationale sterren Ariana GRANDE, Gwen STEFANI en de ster van de Disney Channel tv-film DESCENDANTS, Sofia CARSON, hun liedjes geïnterpreteerd op het podium. Een exceptionele gebeurtenis die wereldwijd werd uitgezonden in 159 landen. In het vorige seizoen, werd Disney Radio Music Awards (RDMA) gevolgd door meer dan 4,3 miljoen fans en heeft meer dan 6,1 miljoen tweets geregistreerd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: