Game of Talents: nieuw vanaf donderdag 18 februari, om 20.40 bij VTM en op VTM GO

Krokusvakantie, dat is ‘s avonds gezellig in de zetel kruipen en genieten van de straffe talenten in de gloednieuwe spelshow Game of Talents. VTM zet het weekend voortaan al op donderdag in met een stevige dosis show en quizplezier. Julie Van den Steen maakt haar debuut als host van de spelshow waarin een sterke neus voor talent een mooie som geld kan opleveren. Aan Nora Gharib en Jandino Asporaat om in de eerste aflevering op donderdag 18 februari om 20.40 mee te raden naar wie er komt kunstrolschaatsen, wie z’n hond heeft meegebracht voor een doggydance en wie weet te verbazen met illusionisme..

Julie Van den Steen: “Game of Talents combineert de strafste acts en mysterie in één spelshow. Een bodybuilder die uitblinkt in het trainen van honden of iemand die strak in het pak komt breakdancen: misleiding is vaak troef en durft onze kandidaten al eens op het verkeerde been te zetten. In Game of Talents zien we de grootste verborgen talenten van België en Nederland, maar ook internationale artiesten tonen wat ze kunnen. Wie vouwt zichzelf op en kruipt in een doos? Wie doet acrobatische toeren op een monowiel? Wie kan er klappen met één hand? En vooral: kan je dat inschatten op basis van hun uiterlijk? Het raden kan beginnen!”

In Game of Talents wordt het grote podium elke week ingenomen door mensen met een uitzonderlijk, maar verborgen talent. De kandidaten hebben het raden naar welk talent dat dan wel mag zijn. Het uiterlijk, de lichaamstaal, de tips die mogelijk verborgen zitten in hun introductie: het kan hen allemaal op weg helpen, of net niet. Gelukkig kunnen zij telkens rekenen op de deskundige hulp van een bekende Vlaming en een bekende Nederlander. Nora Gharib en comedian Jandino Asporaat mogen de spits afbijten in de eerste aflevering. Zij proberen hun buikgevoel aan te spreken om de 27-jarige Sarah uit Leuven en de 37-jarige Jelleke uit het Nederlandse Driel naar de overwinning te loodsen. Ze worden getrakteerd op een straffe show waarin talenten komen rappen, trampolinespringen, doggydancen, kunstrolschaatsen, elektrische gitaar spelen, illusionisme uitvoeren en trucs doen met een diabolo.

Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs. Die prijzenpot wordt bepaald aan de hand van ‘geldballen’, die een bedrag van 100 tot 1.500 euro kunnen opleveren. Vlak voor de finale komt daar nog een extra geldbal bij, die het bedrag de hoogte injaagt en alle kaarten door elkaar kan schudden. Bij elk juist antwoord dikt de prijzenpot aan, bij een fout antwoord gaat het geld naar de tegenstander. Wie het hoogste bedrag binnenhaalt, kan dat in de finale verzilveren… of kwijtspelen.

Game of Talents is een coproductie met RTL Nederland. Naast Julie Van den Steen neemt ook de Nederlandse stand-upcomedian en presentator Tijl Beckand de presentatie voor zijn rekening. Wie vanuit zijn luie zetel wil meespelen kan dat elke aflevering doen via vtm.be. Daar kunnen kijkers zelf een gokje wagen en raden welk talent bij welke artiest hoort.

Julie van den Steen stelt co-presentator Tijl Beckand voor, bekijk de video hier:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over