Amerikaans president voor één dag Q-DJ

Wat onmogelijk leek, is nu toch werkelijkheid geworden: aanstaande vrijdag, 25 oktober, presenteert de Amerikaanse president Barack Obama voor het eerst een volledig eigen radioprogramma op Q-music. Na 2 jaar intens onderhandelen, rekening houdend met zijn waanzinnig drukke agenda en uiteraard de recente shutdown, kon hij zich nu eindelijk 1 uur vrijmaken om radio te maken. Hij doet dat vrijdag tussen 18.00 en 19.00, na Wim O Showtime. Voor dat uur krijgt hij carte blanche: hij mag alles zelf kiezen, ook de muziek.

Gisteren kondigde Wim Oosterlinck al aan dat een speciaal persoon voor één keer zou presenteren op Q-music. Dat blijkt nu president Obama te zijn. Hij komt speciaal voor z'n programma naar Brussel gevlogen met de Air Force One. Q-music neemt alvast samen met de verschillende veiligheidsdiensten verscherpte securitymaatregelen.

Wim Oosterlinck presenteert voorprogramma

Uitzonderlijk zal Maarten Vancoillie vrijdag een uur later aan z’n avondshow beginnen, om 19.00. Wim Oosterlinck zal het voorprogramma verzorgen en leidt het programma van de president in tussen 16.00 en 18.00.

Yes Weekend, met Q-dj Barack Obama, vrijdag 25 oktober, 18.00-19.00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over