Op 31 augustus 2015 start de nieuwe Qmusic. Met een nieuw logo, een nieuwe baseline en een gloednieuwe programmering. Muziek en luisteraars staan centraal in het nieuwe verhaal van Q.

Tom Klerkx, programmadirecteur: “We zijn blij dat het jong talent dat we achter de schermen hebben klaargestoomd er nu klaar voor is om in de spits te spelen, geruggensteund door onze ervaren klasbakken. Ook nieuwkomers en toptalenten Sam en Sean krijgen een meer dan verdiende plek op Q.”

Sven Ornelis, adjunct-programmadirecteur: “We zijn bij Q in constante evolutie omdat ook onze luisteraars constant evolueren. We starten op 31 augustus met de nieuwe Q. De twee grondstoffen zijn duidelijk: onze luisteraars en muziek die raakt.”

Dauwe & Vancoillie 6-9

Twee gepassioneerde radiomakers en kersvers ochtendduo. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken de luisteraar wakker met muziek, humor en de relevante nieuwsverhalen van de dag.

Sven Ornelis 9-12

Vertrouwde stem Sven Ornelis loodst de luisteraars door de voormiddag met de muziek van vandaag én de songs die iedereen opnieuw wil horen.

Jolien Roets 12-13

Een lege playlist. Daar start Jolien Roets elke middag mee. De luisteraars beslissen wat ze willen horen.

Wim Oosterlinck 13-16

Wim Oosterlinck verrast voortaan luisteraars op zijn eigenzinnige manier in de namiddag met veel muziek.

Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen 16-19

De vriend bij wie luisteraars de stress van de werkdag en de files kunnen vergeten. Sam de Bruyn en sidekick Heidi Van Tielen zorgen voor een ongedwongen avondspits.

Sean Dhondt en Marcia Bwarody 19-22 (ma-don)

Een sfeervolle zoektocht naar boeiende muziek. Sean Dhondt en Marcia Bwarody serveren een stevige dosis live muziek en no-nonsense interactie met de luisteraar.

@rikboey 22-00

Rik Boey is back en palmt opnieuw de laatavond in. Interactief, social en de trending topics van de dag: daar draait het om.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: