Met gepaste trots stellen we jou een nieuw festival voor: Puurs Live op 25, 26 & 27 juli! Meer dan 40 bands en DJ's staan garant voor een onvergetelijk feestweekend. We kiezen resoluut voor een toegankelijke ticketprijs: 25 euro voor een dagticket en 60 euro voor de driedaagse. Ontdek de volledige line-up hier.

3 festivaldagen - 40 bands & DJ's 

Met meer dan 40 namen is de affiche voor de eerste editie van Puurs Live volledig: Arno, Magnus, Novastar, Hooverphonic, Gabriel Rios, Admiral Freebee, SX, CPeX, Intergalactic Lovers, Gorki, Flip Kowlier, Discobar Galaxie en Coely. Ook Kraantje Pappie, Halve Neuro, Horses on Fire, Band of Eli en Delv!s maken hun opwachting. 

Naast de live optredens in de concerttent, wordt de festivalganger getrakteerd op stomende DJ-sets  in Stereo Vedett, de DJ Marquee. Gunther D ft. Skyve, Soul Shakers, Murdock, Nadiem Shah, Dirtcaps, Captain Steel, Station Earth ft. Mc Mota, Dj Madfingaz, Stylistic, Cedex & Higher Underground ft. MC 3XB, The Flexican & Sef, Daft & Niesel, The Principals en Only The Lonelies. Samen met The Mixfitz, TLP, Lazy Jay, De Hofnar, Rakka en Ghent Bangers is zo ook hier de line-up compleet.

Beleef het festival als VIP

Om het festival van op de eerste rij mee te beleven, in een uiterst comfortabele setting, stellen we u graag ons VIP ARRANGEMENT voor. Een aparte trendy aangeklede VIP-ruimte, een uitgebreide drankenkaart, een verzorgd walking dinner en een afzonderlijke ruimte in de concerttent om de optredens te aanschouwen. Dit alles voor één all-in prijs. Contacteer ons voor meer info, klik hier.

Meewerken aan dit fijne festival?

Ben jij gepassioneerd door muziek, heb je altijd al eens achter de schermen van een heus festival willen neuzen of steek je gewoon graag de handen uit de mouwen? Wil jij je samen met jouw vrienden/vereniging ontfermen over onze tapkranen, bonnekes, opbouw en/of afbraak en zo meewerken aan een van de gezelligste festivals uit de regio? 

Zowel tijdens de opbouw als tijdens de afbraak hebben we af en toe nood aan wat brute kracht (m/v) om tenten, podia, hekwerk, en vloer op te zetten en ook weer af te breken. Hiervoor zijn we op zoek naar jeugd-, sport-, cultuur- en andere verenigingen die bereid zijn om een handje toe te steken. In ruil steunen we jullie clubkas.

Interesse? Klik hier

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Puurs Live
Datum: 
25, 26 en 27 juli 2014
Locatie: 
Puurs

Reservatie:

Meer over