Mannen die ervan dromen om een rolletje te verwerven in het beroemde ‘Puppetry Of The Penis’ gaan toch wel met sterke papieren voor de dag moeten komen. Wegens massale vraag komt het gerenomeerde Australische gezelschap van “Puppetry Of The Penis” terug naar ons land en dit vanaf woensdag 27 tot en met zondag 30 oktober. Dan kunt u gaan kijken naar shows in Antwerpen (Stadschouwburg), Gent (Capitole) en Hasselt (Grenslandhallen). Voor wie dacht dat mannelijke geslachtsdelen niets geestig in hun mars hadden, fout gedacht dus.

Deze acteurs weten je lachspieren met termen als ‘E.T’, ‘Sombrero’ en ‘Cowboy Hat’ genadeloos te bespelen. Wees gewaarschuwd voor onverantwoorde lachbuien! “Het is toch weer een tijdje geleden dat we nog eens in België hebben gespeeld, maar we kijken er naar uit, ” zeggen acteurs Gavin Stewart en Rich Binning. “We hebben een gloednieuwe show in elkaar gestoken die bestaat uit veel humor en uiteraard nieuwe trucjes. De traditionals zoals de ‘hamburger’ mag niet ontbreken, maar de nieuwe kunsten die we laten zien stemmen toch tot nadenken. Benieuwd welke mannen in staat gaan zijn om dat thuis te proberen. Wij zeggen altijd overtuigend, na de voorstelling ‘don’t try this at home,’” aldus Rich Binning met een stevige glimlach.

Eind september komen de heren van ‘Puppetry Of The Penis’ al naar ons land om daar hun nieuwe kunstjes in avant-première te tonen. Verder zal er voor elke voorstelling ook een stand-up comedian zijn opwachting maken. Enkele jaren geleden was dat de nobele onbekende Philippe Geubels en ook dit jaar zijn er weer twee grote talenten ontdekt die het publiek voor nog voor de start van de voorstelling op de juiste temperatuur brengen.

Voor tickets en informatie over ‘Puppetry Of The Penis’ kun je surfen naar de website: www.puppetryofthepenis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: