Voor de populairste foodtrucks van dit moment moet je tijdens Pukkelpop op Food Wood zijn. Achter de Marquee kan iedereen met een grote of kleine honger terecht, ook de festivalgangers die liever kiezen voor lekkere veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije alternatieven.

Cookpit

Cookpit, het pop-uprestaurant annex cocktailbar waarbij leerlingen van de Hasseltse hotelschool koken en opdienen, is op algemeen verzoek opnieuw van de partij. Derde keer op rij en ook deze keer met (nog beter) zicht op de Main Stage. Gezellig tafelen, cocktails drinken of allebei, het kan op deze unieke locatie tijdens Pukkelpop. Mensen met keuzestress checken beter even op voorhand de Funky Tastings-formule. De ingrediënten worden dagelijks geleverd door Daily Fresh Food.

Limburg Boven

Cookpit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de interieurinrichting van Total-e uit Beringen en de gewaardeerde steun van Toerisme Limburg en Horeca Limburg. Proefcentrum Fruitteelt uit het Limburgse Kerkom-St.Truiden stelt op Pukkelpop Carry a Berry voor: een portie gezond kleinfruit in een handige composteerbare kartonnen verpakking. Je vindt hen in Cookpit en op Food Wood.

Frikandel special met een frietje stoofvlees

Uiteraard komen liefhebbers van de meer klassieke festivalcatering ook uitgebreid aan hun trekken.

Food wood praktisch

  • Food Wood staat achter de Marquee.
  • Festivalgangers kunnen er van donderdag tot en met zaterdag terecht van 11.00u tot 00.00u.
  • Een handig overzicht van alle foodtrucks vind je terug op onze website.

Cookpit praktisch

  • Cookpit ligt op de Main Stagesite.
  • Vanaf 11.00 kan je in Cookpit terecht voor lekkere cocktails.
  • De keuken is open van 16.00u tot 22.00u.
  • Op het menu.

Ticketinfo

Festival- en campingtickets, Food & Drinks vouchers of een van de verschillende kampeer- of hotelformules vanaf nu beschikbaar via onze ticketpagina of www.proximusgoformusic.

  • Een dagticket kost €100. In deze prijs zit het openbaar vervoer (NMBS en De Lijn), €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage.
  • Een combiticket kost €205. In deze prijs zit het openbaar vervoer (NMBS & De Lijn), €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage.

Wie een donderdag- of combiticket heeft, kan op woensdag 15 augustus vanaf 18.00u het festivalterrein op. Tickets voor woensdag zijn niet afzonderlijk verkrijgbaar.

Pukkelpop 2018 is van woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus op de festivalweide van Kiewit, Hasselt. Alle info via www.pukkelpop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over