Na de aankondiging van een reeks Europese tourdata, waaronder twee razendsnel uitverkochte shows in Brussel (op Les Nuits Botanique op 14 mei in het Koninklijk Circus en in de Ancienne Belgique op 15 mei), komt Puggy vandaag met nieuws over twee extra concerten in ons land! En ze zijn niet van de minste... de band sluit de KluB C van Rock Werchter af op vrijdag 1 juli, en zal later dit jaar ook Vorst Nationaal aandoen voor een zaalshow op 9 december.

2016 is dus het jaar van de grote podiumterugkeer van Puggy! Maar ook in de winkelrekken maakt het internationale trio uit Brussel zijn geslaagde retour. Eind januari al brachten ze de nostalgische en betoverende track “Lonely Town” uit, het eerste tipje van de sluier van hun nieuwe plaat ‘Colours’, die op 22 april verwacht wordt. Voor dit vierde album riepen ze de hulp in van David Kosten (Bat For Lashes, Marina & the Diamonds, Everything Everything). Met hem trekt Puggy alle registers open, en mixen ze natuurlijke instrumenten met electro-ritmes, bruisende rock en diepzinnige ballades. Zelfs gitaarinvloeden uit Madagascar komen aan bod. ‘Colours’ illustreert passend de kleurrijke en ludieke weg die de band doorheen de jaren ingeslagen is.

Tickets voor Rock Werchter zijn verkrijgbaar via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Tickets voor het concert in Vorst Nationaal zijn te koop vanaf nu via proximusgoformusic.be en livenation.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Puggy
Datum: 
9 december 2016
Locatie: 
Vorst Nationaal

Reservatie:

Meer over