Het aftellen kan beginnen voor Clouseau Danst, de nieuwe concertreeks van Koen en Kris Wauters in het Sportpaleis. Niet alleen krijgen de plannen van hoe de show eruit zal zien vorm. Koen en Kris verklappen ook hoe zij de aanwezigen heel actief bij de show zullen betrekken door hen in dansende lichtjes te veranderen.

Eerst was er het op 26 februari uitgebrachte studioalbum ‘Clouseau Danst’. Daarop volgde een drukke concerttournee langs theaters, culturele centra, stadspleinen en festivalweiden. Begin december en begin januari is er de meesterlijke finale met een nieuwe concertreeks in het Sportpaleis. Ook in de grootste zaal van het land brengen Koen en Kris Wauters en hun bandleden met een aanstekelijke mix van funk, soul, disco en pop een ode aan de dansvloer, aan de nacht en de passie!

“Wij gaan dansen en tegelijk ook iedereen in de zaal aan het bewegen brengen”, klinkt het enthousiast uit de mond van Koen. “We doen dat niet alleen met onze muziek, maar laten de fans ook zélf - door hun bewegingen - een fundamentele bijdrage leveren tot het tot stand komen van de show.”

“Bij de voorgaande Clouseauconcerten in het Sportpaleis hebben we telkens met technologische hoogstandjes uitgepakt, maar het succes kwam er ook en vooral door het enthousiasme van het publiek. Die lijn trekken we nu verder door”, legt Kris uit. “Dit keer geven we de bezoekers een polsbandje dat nu en dan zal oplichten bij onze liedjes. Zo worden de fans zelf een wezenlijk onderdeel van de lichtshow en zal het publiek het Sportpaleis omtoveren tot een immens decor vol dansende sterren, zowel op het middenplein als in de tribunes en op het balkon!”

“De ticketbestellers krijgen heel binnenkort niet alleen hun tickets toegestuurd, maar zullen per twee bestelde kaarten ook een voucher ontvangen die ze in de zaal voor een lichtgevende armband kunnen omruilen”, licht producent Jan Van Esbroeck van PSE-Belgium toe. “De bezoekers moeten hun armbanden na het concert wel teruggeven, want thuis kunnen zij er helemaal niks mee aanvangen. Het lichteffect van de armbanden wordt namelijk elektronisch gestuurd vanuit de productietafels in de zaal. Wie mee de show wil stelen moet dus in het Sportpaleis zijn en zich reppen voor kaarten!”

CLOUSEAU DANST in het Sportpaleis op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 en op zaterdag 7 januari 2017, telkens om 20.30 uur. Kaarten: € 24 (staanplaats balkon), € 30 (staanplaats middenplein), € 34 (zitplaats balkon), € 44 (zitplaats 2de cat. tribune en rolstoelplaats) en € 49 (zitplaats 1ste cat. tribune) via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Groepskortingen vanaf 20 personen via groepen@sportpaleisgroup.be: € 5 korting op tickets van € 44 en € 49, € 4 korting op tickets van € 34 en € 3 korting voor staanplaatsen op het middenplein.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Clouseau
Datum: 
vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 en zaterdag 7 januari 2017, telkens om 20.30 uur
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over