Vanaf vandaag proef je de zomer elke werkdag op njam! Heb je zin in een zwoele zomeravond in uitstekend gezelshap met hapjes en drankjes die je avond compleet maken? Njam! inspireert je deze zomer met zomerse gerechten en cocktails voor een gezellig moment. De njam!-chefs laten je als het ware zien hoe je de zomer op je bord brengt!

Wil jij de zomer proeven? Kijk dan naar de 'zomer op njam!': met dagelijkse zomerafleveringen uit programma’s zoals: BBQ university / Weg van Wijn / The Art of Making Cocktails / Peppe’s Sicilië / Peppe’s Pizza & Pasta / Lekker Licht / de Wereld op je Bord en de Dagschotel. Elke werkdag op njam! - 16u15 -17u30 & 22u30 - 23u45

Op donderdag kom je bovendien alles te weten over de beste, snelste, handigste gerechten voor op de rooster, want dan is het BBQ-time! Njam!-chef Michaël Vrijmoed zorgt voor inspiratie om een gezellig eetfestijn met vrienden of familie in ‘Op Hete Kolen.’ Hij is een fervent liefhebber van een ongedwongen barbecue en leert ons hoe je zonder al te veel voorbereidingen de perfecte barbecue organiseert.

De combinatie van zijn gastronomische achtergrond en zijn passie voor barbecue zorgt ervoor dat de kijker alle kneepjes van het barbecueën als geen ander onder de knie krijgt. En Johan Segers leert je samen met zijn bekende vrienden de geneugten en gezelligheid van het barbecueën ontdekken in ‘Op de Rooster’.

Elke donderdag om 20u40 BBQ-uurtje op njam!

Njam!-chef Peppe verwent je dan weer elke zondag om 20u40 met een nieuwe aflevering van Peppe’s Toscane, waarin hij een culinaire reis maakt doorheen de Italiaanse regio die hét allemaal heeft!

Elke zondag om 20u40 op njam! met herhaling op maandag om 21u35. En op 5 en 6 juli staat njam! helemaal in teken van cocktail, want dan is het cocktailweekend.

Om de zomer compleet te maken lanceert njam! op 27 juni een heus zomermagazine! Een eXtra Lekker en extra dik magazine met zomerse verhalen van de njam!-chefs, lekkere adresjes, tips van Peter Goossens en maar liefst 100 smakelijke recepten die inspiratie bieden voor culinaire verwennerij tijdens jouw zomer. Kortom we brengen “The best of njam!” dat alles heeft voor een culinaire zomer.

Proef de goesting! proef de zomer!

Voor meer informatie: surf naar www.njam.tv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over