Vanaf 5 december ligt het feestelijk njam!-wintermagazine in de winkel! Een extra lekker en gezellig magazine boordevol feest- en winterse recepten, maar ook inspirerende tips voor de feestdagen.

In dit nummer staan de thema’s feest, familie, fun en food centraal. De mooiste beelden, bijzondere verhalen van de chefs en hun blik op de foodtrends voor het nieuwe jaar. De njam!-chefs zorgen voor culinaire verwennerij met dit magazine en bieden je inspiratie om er een uitstekend eindejaar van te maken.

Het feestelijk njam!-wintermagazine is een speciale editie van 140 pagina’s en een eenmalige uitgave. Njam! werkt hiervoor samen met het content marketing bureau BeContent, waarmee ook het best of njam!-zomermagazine werd gemaakt.

  • Inhoud: 140 blz.
  • Formaat: 210 x 275 mm
  • Prijs: €5,95
  • Verschijnt op 5 december 2014

Over njam!:

Njam! is een platform voor een hele waaier aan kookprojecten, gaande van eigen tv-programma’s, een digitale televisiezender, een website, boeken, samenwerkingen met chefs & tal van andere afgeleiden. Njam! maakt deel uit van het digitale basispakket van Telenet en is te zien op kanaal 20. Voor meer informatie: surf naar www.njam.tv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over