De cast van WINTERREVUE - EXTRA LARGE speelde het voorbije weekend de allerlaatste voorstellingen. Het was van begin tot einde één groot feest met telkens opnieuw een laaiend enthousiast publiek. Dit jaar kwam een recordaantal van 17 000 bezoekers genieten van WINTERREVUE - EXTRA LARGE. Elke voorstelling werd het publiek getrakteerd op een strakke live show vol humor, zang en dans van de bovenste plank. Producent Theatertainment is erin geslaagd om een nieuwe traditie neer te zetten tijdens de feestdagen in Antwerpen. Nooit eerder kwamen zoveel mensen kijken naar een WINTERREVUE.

Producent Theatertainment blikt dankbaar terug op deze editie en geeft afspraak op de zesde editie van WINTERREVUE vanaf 11 december 2020 in Theater Elckerlyc te Antwerpen, het plezantste theater van 't stad. Tot en met 31 januari 2020 kan je tickets kopen aan 10% vroegboekkorting. Er zijn opnieuw arrangementen mogelijk in combinatie met een heerlijk diner in ons winterrestaurant, een luxe winterbrunch of een feestelijk oudjeaarsavondarrangement.

Theatertainment Presenteert | Winterrevue - 6de Editie

Onze vijfde feesteditie is er ‘boenk’ op! Elk jaar vinden meer mensen de weg naar het plezantste theater van ’t stad om mee te genieten van dit waanzinnig eindejaarsspektakel. En speciaal voor deze feesteditie ‘Extra Large’ werd ‘special guest’ Luc Caals herenigd met kompaan Dirk Van Vooren. Een geniaal idee van regisseur Stany Crets zo blijkt, want de tickets vlogen meteen de deur uit!

  • "Het publiek sluit de Vlaamse 'dikke en dunne' meteen terug in hun hart." – ATV
  • "Veel muziek en sketches waarbij je soms tot tranen met tuiten kunt lachen." - VRT NWS

En de reacties van bezoekers en BV’s waren unaniem: dit moet je gezien hebben!

  • Alles zat erin. Zingen, lachen, dansen, ….” – Jacky Lafon
  • Fantastisch!” – Ianthe Tavernier
  • Las Vegas aan de Schelde!” – Frank De Kaey
  • Ik heb extra large gelachten.” – Ludo Hellinx

Na deze topeditie ligt de lat hoog voor onze zesde Winterrevue. Wat het thema wordt, kunnen we jullie nog niet verklappen. En ook de ‘special guest’ houden we nog even geheim. Maar wat we jullie wel al kunnen vertellen, is dat het opnieuw één groot feest wordt, waarbij je omver geblazen wordt door het muzikaal en humoristisch talent op het podium! Beloofd!

Alles is nog mogelijk in de zesde editie maar één ding staat voorlopig vast : ‘t zal weer doorgaan in de winter want anders moeten we de naam veranderen en dat is zo’n gedoe...” - Stany Crets

Boek nu de beste plaatsen aan 10% vroegboekkorting! Dit aanbod loopt t.e.m. 31 januari 2020.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue - Extra Large
Datum: 
Vanaf 11 december 2020
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen

Reservatie:

Meer over