Stan Van Samang, Ellen Petri, Tom Van Bauwel en Anneke van Hooff: in de zesde aflevering van de misdaadreeks De Bunker zien we verschillende bekende gastacteurs aan het werk. Dat ook in fictiereeksen BV’s worden uitgenodigd op feestjes blijkt uit deze nieuwe case voor het Antwerpse team van Staatsveiligheid.
Wanneer een vroegere spilfiguur van de extreemrechtse groepering Blood & Honour een zaal afhuurt voor een stijlvol privéfeest, zijn Alexander (Greg Timmermans), Farah (Sachli Gholamalizad), Rob (Sven De Ridder) en Cloé (Eline Kuppens) meteen op hun hoede.

Tom Van Bauwel kruipt in de huid van Gunter De Nolf, voorzitter van het Vlaamse Verbond. Hij pleit voor een waterdichte immigratiestop en een harde aanpak van de criminaliteit in Vlaanderen. Het grote succes van zijn laatste campagne is te danken aan zijn gematigde boodschap, want de Vlaamse kiezer houdt niet van extremen. En dat succes moet gevierd worden met de financierders van zijn partij. Stan Van Samang speelt Koen Vanachtert, ondervoorzitter van het Vlaams Verbond. Anneke Van Hooff (Emma Diels) flankeert aan zijn zijde als zijn vrouw. Ellen Petri speelt de rol van Marie Crombez, de vriendin van een andere geldschieter: Emile De Soete, een rol gespeeld door Uwamungu Cornelis.

Het inzetten van Cloé (Eline Kuppens) als undercover agente lijkt onnodig te zijn, tot er enkele onverwachte gasten opduiken op het feest.

De volledige afleveringen van De Bunker zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: