De tweede aflevering van het zesde seizoen van Tegen de Sterren Op werd door 952.518 kijkers weer fel gesmaakt, wat resulteerde in een marktaandeel van 37,6% (VVA 18-54; live +4). Op zondagavond 17 januari wist de herhaling nog eens 425.836 fans te lokken (live + VOSDAL).

Op woensdag 20 januari staan Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts weer te popelen om hun nieuwe persiflages te brengen.

Het Zijn Net Mensen is terug, dit keer bij VTM! Gert Verhulst (Guga Baúl) probeert samen met zijn vaste kapiteins Marc-Marie Huijbregts (Jonas Van Geel) en Karen Damen (Nathalie Meskens) weer allerlei vragen over de wondere dierenwereld te beantwoorden. Maaike Cafmeyer (Clara Cleymans) vergezelt Marc-Marie en probeert zich in haar beste Bevergems verstaanbaar te maken voor de bijzondere Nederlander. Karen krijgt dan weer de luidste BV uit de Vlaamse showbizz naast zich: Min Hee Bervoets (Tine Embrechts).

Prins Laurent (Ivan Pecnik) en prinses Claire (Clara Cleymans) doen hun intrede bij Tegen de Sterren Op. Ze geven nog eens een zeldzame persconferentie over een nieuw initiatief van de prins voor honden. Het duurt niet lang vooraleer Laurent zich weer aan allerlei straffe uitspraken waagt. Claire probeert hem nog tegen te houden, maar of dat lukt...

Stan Van Samang was dé hitmachine van 2015. Hij won tal van prijzen, stond met maar liefst zes nummers tegelijk in de Ultratop 50 en stond vijf avonden op rij in een uitverkochte Lotto Arena. Bij Tegen De Sterren Op bezingt hij ‘een ster’. Een topimitatie van Jonas Van Geel.

In het avontuurlijke consumentenprogramma Voor Hetzelfde Geld geven Britt Van Marsenille (Tine Embrechts), Thomas Vanderveken (Jonas Van Geel) en Jan Van Looveren (Ivan Pecnik) weer tips om duizenden euro’s uit te sparen. Deze week testen ze hoe je aan een doktersbriefje geraakt, zonder echt ziek te zijn. Lukt het met onderhandelen? Met faken dat je ziek bent? Of werkt het afdreigen van je huisarts het best?

Na een uit de hand gelopen party ontdekken De Romeo’s (Chris Van Espen, Jonas Van Geel en Guga Baúl) ‘s ochtends plots een baby in hun appartement. Al snel wordt de baby uitgeroepen tot de vierde Romeo. De drie mannen halen hun meest verantwoordelijke vaderinstict naar boven en hebben de tijd van hun leven met de kleine spruit. Maar of de baby even hard geniet, is de vraag.

Als het allemaal even niet meezit kennen Gaston en Leo (Jonas Van Geel en Ivan Pecnik) een fantastische oplossing: een smakelijke portie “Rooi kool met petatten”.

Verder goochelt Nicholas weer allerlei straffe dingen voor voorbijgangers, blijken Albertine en Mathilde grote fans van de Romeo’s te zijn, produceert Adil El Arbi een nieuw geluid voor de kijker en lost het team van De Bunker een zaak nét niet op.

De volledige afleveringen van Tegen de Sterren Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: