Prince dook de afgelopen weken onverwacht op in de UK voor enkele intieme shows in kleine zalen, en kondigde eerder deze week ook enkele arena shows aan samen met 3RDEYEGIRL in Birmingham, Manchester, Glasgow en Leeds in het Verenigd Koninkrijk. Goed nieuws! Deze concertreeks in grote zaal zet hij ook over het Kanaal verder met een concert in Sportpaleis Antwerpen op dinsdag 27 mei.

Wie er bij was in november 2010 herinnert het zich wellicht nog levendig dat Prince Rogers Nelson onder het blauwe dak van het Antwerpse Sportpaleis toen één van de meest memorabele Princeconcerten op Belgische bodem ooit gaf. Prince hield toen een uitzinnige menigte meer dan drie uur in de ban met zijn tijdloze klassiekers en een aantal waanzinnige jamsessies. Journalisten en fans waren het unaniem eens: "Dit was een 5-sterren concert!".

Dat Prince nog steeds de beste entertainer ter wereld is, die naast begenadigd componist en excentriek gitaarwonder, ook een schitterende zanger en verbluffend danser is, kwam hij opnieuw in de verf zetten met twee magische concerten in het magistrale kader van het Gentse Sint-Pietersplein in juni 2011.

Maar nu keert Prince, samen met 3RDEYEGIRL, opnieuw terug naar het Sportpaleis in Antwerpen op 27 mei. De ticketverkoop start op woensdag 7 mei om 10:00. Tickets kosten € 63, € 83, € 88, € 98 en € 128 (PIT), inclusief servicekosten, via TeleTicketservice.com. Maximum 6 tickets per persoon. Opgelet: Betaling zal enkel mogelijk zijn met krediet- of bankkaart.

Als opwarmer naar 27 mei is er alvast een gloednieuwe single "The Breakdown", beschikbaar via iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Prince
Datum: 
Dinsdag 27 mei 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over