Vrijdag om 09:00u startte de ticketverkoop van 8 juli, de festivaldag met onder andere Sting op het programma. De komst van Sting naar Gent Jazz Festival werd eerder deze week reeds bekend gemaakt, maar voor tickets was het dus wachten tot deze ochtend. Nu bericht de organisatie dat alle tickets, zowel de golden circle als standaardtickets, allemaal uitverkocht zijn! Nooit eerder in het 18-jarig bestaan van het festival, werd een festivaldag op minder dan 24 uur uitverkocht.

Sting, de voormalige frontman van The Police, keert deze zomer terug naar België voor een exclusieve show op Gent Jazz Festival. Met zijn Europese tournee “My Songs” blikt hij terug op zijn omvangrijke carrière als zowel frontman van The Police, als solo-artiest. Fans kunnen zich verwachten aan alle hits, van “Englishman In New York” tot “Every Breath You Take” en van “Roxanne” naar “Message In A Bottle”, over “Fields Of Gold” naar “Shape Of My Heart” en veel meer.

Opletten voor ticketverkoop via secundaire kanalen
Via malafide websites als bemster.nl en viagogo.be worden tickets aangeboden aan woekerprijzen. Zo kost een standaardticket voor 8 juli via bemster.nl €119, terwijl deze via de officiële verkoopskanalen €75 kost. De organisatie waarschuwt om geen tickets via dergelijke kanalen te kopen. Enkel van tickets aangekocht via de officiële website www.gentjazz.com of bij een Fnac winkel in je buurt kan de echtheid gegarandeerd worden.

Eerder werden al Gregory Porter, Diana Krall & John Zorn “Bagatelles” bekend gemaakt voor komende zomer. Tickets voor deze festivaldagen zijn te koop via www.gentjazz.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: