Blijkt de liefde van de koppels zo groot als ze laten uitschijnen?

Viktor en Holly geven jullie alvast een preview van de tweede Love villa. Casa Amor wordt de ultieme test voor onze Love Island koppels. Hier zullen de koppels en kijkers ontdekken of de liefde echt zo groot is als het lijkt.

De mannen worden enkele dagen naar het gloednieuwe Casa Amor gestuurd, een andere villa, waar nieuwe, knappe single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, nieuwe mannen zullen hun opwachting maken in de villa.

De break tussen de huidige koppels zal hun relatie zwaar op de proef stellen en wat is Love Island zonder een herkoppeling aan het einde van Casa Amor? Welke relaties houden stand en welke troeven gooien onze nieuwe singles in de strijd?

Casa Amor is een twist die werd geïntroduceerd in het derde seizoen van Love Island UK. Na het grote succes van de tweede villa werd het een vast onderdeel van de show.

Wordt Casa Amor de plek waar relaties aan de kant worden geschoven en nieuwe liefdes worden ontdekt? Je ontdekt het vanaf dinsdag in Love Island...

Love Island, elke dag om 21u30 op VIJF.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over