Première ‘The Desolation of Smaug’ gaat van start met Hobbitmarathon bij Kinepolis

Uit de resultaten van de ‘Nationale Cinema Enquête’ van Kinepolis, die de cinemaketen recent nog bekend maakte, bleek dat de Belgische cinemabezoeker vooral uitkijkt naar de filmrelease van ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’. Speciaal voor de allergrootste fans organiseert Kinepolis daarom op 10 december een heuse Hobbitmarathon. Voldoende uitgerust zijn, is hierbij wel de boodschap, want het wordt een lange tocht, die begint bij de eerste Hobbitfilm en eindigt met de langverwachte première van ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’. Dit spannende vervolg van ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’ is vanaf 11 december voor het grote publiek te bekijken bij Kinepolis.

Voor zij die er jammer genoeg niet bij kunnen zijn op 10 december, doet Kinepolis de hele marathon nog eens over op 13 december, maar dit keer enkel bij Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Leuven en Hasselt.

‘The Hobbit Night’ op 10 december in alle Kinepolis-bioscopen:

20u30: Onthaal
20u45: The Hobbit: An Unexpected Journey 23u34: Pauze
00u01: The Hobbit: The Desolation of Smaug

Om ‘The Hobbit Night’ op 10 december helemaal onvergetelijk te maken, worden beide films in het visueel verbluffende High Frame Rate vertoond. De trip heen-en-terug naar Midden Aarde kost slechts 17,95 euro*. De nieuwe High Frame Rate technologie maakt het mogelijk om films nog beter, nog scherper en nog sneller te spelen, door het aantal beelden op te trekken tot maar liefst 48 beelden per seconde i.p.v. 24 beelden per seconde.

Als technische innovator wil Kinepolis zowel fans (als filmliefhebbers in het algemeen) opnieuw laten kennismaken met deze nieuwe technologie. Vanaf 10 december kunnen liefhebbers dus hun precious Hobbit films in het hyperrealistische 48 beelden per seconde gaan bewonderen.

*High-Frame Rate is niet beschikbaar in Kinepolis Oostende. Daar beleef je ‘The Hobbit Night’ dus enkel in 3D en betaalt men slechts 16,95 euro voor een ticket.

‘The Hobbit Night’ op 13 december in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Leuven en Hasselt:

19u00: Onthaal
19u30: ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’ 22u19: Pauze
22u45: ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ +/- 01u15: Einde

Deze reis naar Midden-aarde is op 13 december enkel in 3D en kost 16,95 euro.

Korte inhoud ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’:

Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen, moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren zonder hun tovenaar. Als ze Meerstad bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de schat van de draak Smaug. En waar is Gandalf heen? En wat is zijn geheime zaak in het Zuiden?

Voor bijkomende informatie over ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’, ga naar www.kinepolis.be. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: