Nadat hun concerten twee jaar geleden én vorig jaar in Ancienne Belgique uitverkocht waren, komt Postmodern Jukebox opnieuw naar België met hun energieke liveshow! Dit keer staan ze op 20 maart in Het Depot.

Een wervelende feelgoodshow met de beste hits van nu, gespeeld in de stijlen van toen. Dat is het concept van het Amerikaanse gezelschap Postmodern Jukebox. Hits zoals 'Sweet Child O’ Mine' van Guns n’ Roses in een New Orleans-bluesversie. Een doowopbewerking van 'We Can’t Stop' van Miley Cyrus. Of nog gekker: Daft Punks'Get Lucky' als Iers folknummer en Crazy Train van Ozzy Osbourne uitgevoerd in Motownstijl. De tientallen rasmuzikanten en -vocalisten van de Postmodern Jukebox kunnen alle stijlen aan, spelen en zingen elke noot live en bouwen een feest dat je niet snel vergeet!

Met bijna 3 miljoen YouTube abonnees en meer dan 800 miljoen YouTube-views zijn ze niet meer weg te denken. Elke week wordt er een nieuwe video gelanceerd in hun typische stijl en haalt vlotjes minimum 500 000 weergaven.

Postmodern Jukebox, op 20 maart in Het Depot. De ticketverkoop start nu vrijdag om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Postmodern Jukebox
Datum: 
20 maart 2019
Locatie: 
Het Depot, Leuven

Reservatie:

Meer over