Doctor Who, een van de meest geliefde en langstlopende BBC-reeksen van het moment, wint ook in België meer en meer aan populariteit bij het grote publiek. Met de kerstvakantie in zicht, slaan Kinepolis België en BBC Worldwide daarom de handen in elkaar en wordt de Belgische cinemabezoeker op 26 december getrakteerd op de eenmalige Doctor Who kerstspecial ‘The Return of Doctor Mysterio’, geprojecteerd op groot scherm.

Met 250 prijsnominaties, waarvan 133 overwinningen, is de Britse BBC-reeks Doctor Who een van de meest geliefde programma’s aller tijden in Groot-Brittannië. Ook in België kijken heel wat Doctor Who fans, Whovians genaamd, naar de science fiction serie die al sinds 1963 op tv te zien is. “Om ons filmaanbod op een originele manier uit te breiden tijdens de feestdagen, spelen we graag in op de tv-interesses van onze bezoekers,” vertelt Anaïs Tamboryn, Product Manager bij Kinepolis, “Bovendien brengen we ook, naast een 60 minuten durende aflevering, twee Doctor Who specials. We bieden een unieke kijk op het fenomeen ‘superheld’ in ‘The Doctor: A New Kind of Hero’ en daaropvolgend de making-of van de kerstspecial ‘The Return of Doctor Mysterio’.”

Doctor Who Christmas Special: The Return of Doctor Mysterio

Doctor Who, sinds 2013 vertolkt door Peter Capaldi, is een buitenaardse arts die het universum verkent in zijn TARDIS, een tijdreizend ruimteschip. Terwijl hij een team vormt met een onderzoeksjournalist, vertolkt door Charity Wakefield, tracht hij New York te redden van een dodelijke buitenaardse bedreiging.

Op 26 december wordt BBC’s Doctor Who Christmas Special eenmalig uitgezonden in onderstaande Kinepolis bioscopen:

  • Kinepolis Brussel: om 16u45
  • Kinepolis Leuven: om 16u45
  • Kinepolis Kortrijk: om 16u45
  • Kinepolis Antwerpen: om 16u45 en 22u15
  • Kinepolis Gent: om 16u45 en 22u15

Tickets zijn verkrijgbaar aan standaard tarief via de Kinepolis website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: