Het verhaal van POP IN WONDERLAND is zowel artistiek als privé een klein wonderland.. Toen het duo in 1994 hoog in de hitparade stond met ‘GROW A BABY!’ vormden zij een gelukkig, psychedelisch koppel in een huis met 5 honden, een huisvriend en hun baby ‘Moon-Ray’. Ze toerden door het land in een ex-brandweer VW-busje inclusief sirene en fluo-paint.. Kortom zij vielen op en hadden beziens.....Drie jaar later ging het koppel uit mekaar en leek er een einde aan het wonderland te zijn gekomen.

Maar Meredith en Rudolf bleven ondanks de breuk altijd artistiek samenwerken (in Rudolfs studio en als gaste bij Rudolfs Incredible Time Machine).

Nu is Pop In Wonderland weer helemaal terug met een hitsingles-collection en een nieuwe single 'BUBBLES OF TIME'! Allhoewel Meredith en Rudolf privé elk hun eigen leven leiden is de “wonderland-magie” weer volop aanwezig.

De muziek klinkt als nooit weggeweest. Producer David Poltrock (Hooverphonic, Monza en Els De Schepper) maakte samen met de band een hedendaagse en vernieuwende productie en de looks zijn hipper dan ooit!!

Hou je klaar voor de nieuwe 'Pop in Wonderland' wave.... want 'Bubbles Of Time' is uit op CD-single.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: