Deze Vlaamse popprinses mag zorgen voor een fijne afsluiter van het schooljaar aan het Molse Zilvermeer

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer kijkt al reikhalzend uit naar het einde van het schooljaar, want op donderdag 22 juni 2023 is het opnieuw zover: Pennenzakkenrock. Provincie Antwerpen en de organisatie van Pennenzakkenrock pakken uit met een topartieste: Pommelien Thijs is van plan het kinderfestival op z’n kop te zetten met één groot feest.

Pennenzakkenrock 2023 pakt uit met een eerste topnaam en het is een knaller.

Niemand minder dan de 21-jarige zangeres en actrice Pommelien Thijs, bekend van haar hoofdrol in #LikeMe en haar single ‘Ongewoon’, mag schitteren op het Pennenzakkenrock-hoofdpodium.

Met maar liefst 5 MIA-nominaties is ze in Vlaanderen één van dé opkomende artiesten van het moment. Nadat ze in de gigantisch populaire Ketnet-reeks #LikeMe Caro speelde, is het nu tijd om de echte Pommelien te leren kennen. Want met haar muziek neemt ze je mee in haar gedachtewereld en geeft ze je een persoonlijke inkijk in wat er in haar leven speelt. Dat wordt een feest op het podium van Pennenzakkenrock!

In 2020 scoorde Pommelien Thijs met Nu Wij Niet Meer Praten (samen met Jaap Reesema) haar eerste nummer één hit in zowel België als Nederland. Met haar allereerste solosingle Meisjes Van Honing stak ze meisjes een hart onder de riem en verspreidde ze een gevoel van solidariteit onder vrouwen. Het nummer liet een andere kant van de zangeres zien, eentje die fragiel en sterk tegelijk is. Bewust van haar voorbeeldfunctie zette ze met Ongewoon deze zomer nog een stapje verder. Het werd een hit.

We voeren de spanning nog een beetje op, terwijl we een affiche samenstellen om achterover te tuimelen”, glundert gedeputeerde Mireille Colson, bevoegd voor recreatiedomeinen. “Met getalenteerde artiesten op het hoofdpodium en meer dan 50 randanimaties belooft het weer een topeditie te worden”.

416 scholen vieren in 2023 het einde van het schooljaar op Pennenzakkenrock

Het grootste kinderfestival Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 22 juni 2023, was in een recordtempo volledig uitverkocht! Maar liefst 416 scholen met in totaal een 23 500-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock. Pennenzakkenrock tovert domein Zilvermeer om tot een heus openlucht speelparadijs. Al 29 jaar zorgt het hipste kinderfestival voor een feestelijke afsluiter van het schooljaar, waar er extra wordt ingezet op beleving.

Wanneer: donderdag 22 juni 2023 van 8 uur tot 17 uur

Waar: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: