Vandaag verschijnt “Kleine Tornado", de nieuwste single van Pommelien Thijs. Het nummer gaat over empathie voor iemand waar je veel om geeft.

Iemand waarvan je weet dat niet alles altijd makkelijk is gelopen,” vertelt Pommelien, "Maar waarvan je ook over weet dat elke storm ook weer gaat liggen. En nog belangrijker: of ze na al het razen nog komen eten vanavond. Mijn zus is de persoon die mij leerde zingen. Al hebben wij in de jaren vaak genoeg knallende ruzie gehad, er is niemand die ik liever mee op deze song zou hebben.”

Na opzwepende hitsingles als “Zilver” en “Hypothetisch” laat “Kleine Tornado” een wat meer ingetogen kant zien van Pommelien. Pommelien zingt in duet met haar zus, Kaat. Het is een prachtig verstild pianolied dat geleidelijk aanzwelt tot een grote ontlading. “Kleine Tornado” is het meest recente voorproefje van het aanstaande debuutalbum Per Ongeluk, dat 23 juni verschijnt bij Sony Music. Op diezelfde datum presenteert Pommelien Thijs het album in een uitverkocht De Roma.

Linkfire: https://Pommelien.lnk.to/KleineTornado

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over