Op zaterdag 22 januari 2022 staat Jan Smit met zijn ‘Jan & Alleman’-concert voor de 2de keer in het Antwerpse Sportpaleis. Samen met zijn liveband zingt Jan zijn grootste hits (‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Vrienden voor het leven’,...) en ontvangt hij ook enkele fijne gastartiesten. Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Gert Verhulst en James Cooke, waarmee Jan de voorbije zomer samen de single ‘Mooi zo’ uitbracht en een hit scoorde, zijn alvast van de partij.

De line-up wordt nog straffer, want ook #LikeMe-ster Pommelien Thijs is van de partij. “Ik vind Pommelien alvast een geweldige artieste. Ze behoort tot en staat ook voor de opkomende, heel getalenteerde generatie Vlaamse artiesten. Ik kijk er echt ontzettend hard naar uit om haar in het Sportpaleis te ontmoeten”, zegt Jan Smit enthousiast.

Ook Gers Pardoel (‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, ‘Zo bijzonder') en Jan Smit zijn Toppers-collega René Froger (‘Alles kan een mens gelukkige maken’, ‘Just Say Hello’) zijn op 22 januari van de partij in het Sportpaleis, net als De Romeo’s. “Samen met Chris, Gunther en Davy, scoorde ik met ‘Zingen, lachen, dansen’, een paar jaar geleden nog een dikke hit in Vlaanderen. Sindsdien zijn we ook echte vrienden geworden. Het is altijd fijn als we elkaar tegenkomen. Ik vind het ontzettend fijn dat ook De Romeo’s in het Sportpaleis van de partij zijn. Backstage, maar ook op het podium wordt dat weer gegarandeerd een feestje”, zegt Jan Smit geamuseerd.

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van Jan Smit, dat plaatsvindt op zaterdag 22 januari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis, met gastartiesten Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Gert Verhulst, James Cooke, Pommelien Thijs, Gers Pardoel, René Froger en De Romeo’s, kan je bestellen op www.ticketkopen.eu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jan Smit
Datum: 
Zaterdag 22 januari 2022
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over