Het Franse opkomende dance-popduo Polo & Pan kondigt vandaag hun tweede album Cyclorama aan dat op 25 juni zal verschijnen. Eerder loste het duo al een teaser met hun single Ani Kuni dat op 7 mei verscheen. Cyclorama bevat 14 kenmerkende tracks, waarvan er drie afkomstig zijn van de EP Feel Good uit 2020. In 2017 brachten ze hun debuutalbum Caravelle uit dat wereldwijd lovende recensies kreeg.

De eerste single van het album, Ani Kuni, is een eerbetoon aan hun favoriete slaapliedje uit de kindertijd en staat momenteel op meer dan 1 miljoen totale wereldwijde streams in minder dan een week sinds de release. De band kondigde ook aan actief steun te verlenen aan de National Indian Child Care Association (een representatieve American Indian en Alaska Native organisatie) met opbrengsten van de track.

Na vier opeenvolgende jaren van uitverkochte shows in alle grote Europese, Midden-Oosterse en Amerikaanse steden - van de legendarische Olympia in Parijs en het Fox Theatre in San Francisco tot Coachella en Electric Daisy festival en eindigend met een spectaculaire uitverkochte Amerikaanse tour van meer dan twintig shows - kan gerust gezegd worden dat hun debuutalbum hen op vele plaatsen heeft gebracht.

Hun debuutalbum Caravelle bereikte platina op de internationale markt, goud in Frankrijk en de diamanten status voor hun wereldwijde hit Naña. Polo & Pan zijn de nieuwe ambassadeur van de French Touch.

De band wordt geprezen door de internationale pers (The New Yorker, Billboard, KCRW, Le Monde etc.) en werd door Le Monde zelfs omschreven als volwaardige opvolger van Daft Punk.

Polo & Pan speelt op 24 maart 2022 in Madeleine in Brussel

Cyclorama verschijnt digitaal en fysiek op 25 juni 2021.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over